Relatie coaching

Coaching etc. richt zich op coaching van mensen in relaties.

Naast relatiecoaching en relatietherapie wordt ook gezinscoaching gegeven, waarbij aandacht is voor de relatie tussen kinderen en ouders en kinderen onderling. De balans vinden in een samengesteld gezin en de rol van stiefouders hierin.  Maar ook ziekte of een sterfgeval in een gezin of familie kan gevolgen hebben voor de relaties in een gezin en voor de plek die iedereen daarbij inneemt.

Ik heb een opleiding gevolgd bij stiefouderplan, daar wordt gebruik gemaakt van een goede checklist waarbij je als samengesteld gezin met een aantal bekende valkuilen leert om te gaan.

Coaching etc. coacht ook mensen in werksituaties. Loopt het op je werk niet lekker. Gaat de communicatie met je collega’s of leidinggevende moeizaam. Dan kan Coaching etc. in een kort aantal gesprekken je helpen je eigen koers te bepalen.

Soms is het mogelijk om de kosten van deze gesprekken via je werkgever vergoed te krijgen.

Coaching etc. maakt in de coaching onder andere gebruik van EFT, NLP, PRI en systemisch werken. Coaching etc. staat voor praktische handvatten waardoor je anders naar je eigen werkelijkheid kan gaan kijken.

“Zij blijft maar drammen dat we moeten praten, maar waarover dan?”