Over mij

Ik ben Eveline Kramer. Coaching etc. is mijn coachingsbedrijf.

Al van jongs af aan ben ik ge├»nteresseerd in communicatie en relaties tussen mensen. Als klein meisje was ik gefascineerd door het gegeven dat niet iedereen me aardig vond, terwijl ik heel erg mijn best deed aardig te zijn. En dat als ik vervelend deed er toch mensen mij aardig vonden…

De keuze om psychologie aan de VU te gaan studeren was een hele logische. Daarna ben ik  communicatietrainingen gaan ontwikkelen en geven, omdat ik houd van praktijk gerichte kennis. 

Na mijn scheiding 9 jaar geleden, ben ik de focus gaan leggen op relaties en de verbinding tussen partners. Veel bekijk ik vanuit systemisch werken en  NLP. Dat wat je hebt meegekregen vanuit je systeem van herkomst herken je op bewust of onbewust nivo. Daarnaast maak ik gebruik van de duidelijke stappen in relatietherapie van EFT.

Ik ga graag met met jou of jullie op zoek naar praktische handvatten waardoor het mogelijk wordt, dat je op een andere manier gaat kijken en reageren: naar jezelf, je partner en dat wat je bezig houdt.